Antena 3 Actualitate Social Au dat lovitura drept din închisoare. Cum au reșit doi deținuți să facă 100.000 de lei din patul de celulă

Au dat lovitura drept din închisoare. Cum au reșit doi deținuți să facă 100.000 de lei din patul de celulă

13 Apr 2017   •   09:53
Au dat lovitura drept din închisoare. Cum au reșit doi deținuți să facă 100.000 de lei din patul de celulă
Sursa foto: Pixabay.com

Laurențiu Ursache și Cristinel Nastasia, sunt doi deținuți ai penitenciarului Tulcea, care au reușit să facă aproape 100.000 de lei direct din închisoare. Cei doi pușcăriași au descoperit soluția de a face bani chiar din patul de celulă. Potrivit libertatea.ro, aceștia nu făceau altceva decât să stea cu telefonul lipit de ureche și să înșele diverși pensionari prin metoda ”Accidentul”.

Planul a reușit o perioadă, timp în care au strâns aproape 100.000 de lei. Banii erau colectați de un al treilea membru al grupării, Luigi Băcanu, în vârstă de 33 de ani, care era în libertate și bătea la ușile bătrânilor.

Într-un final, polițiștii i-au demascat atât pe pușcăriașii care-și transformaseră celula în cabină telefonică, cât și pe omul lor din libertate. Anchetatorii încearcă acum să dea de urma banilor pentru a-i înapoia victimelor păcălite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close