Antena 3 CNN Actualitate Social Carambol cu patru maşini în Timişoara. Un bărbat a murit şi alte trei persoane sunt rănite grav

Carambol cu patru maşini în Timişoara. Un bărbat a murit şi alte trei persoane sunt rănite grav

A fost carambol cu patru mașini la ieșire din Timișoara. O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma accidentului extrem de violent.

Carambol cu patru maşini în Timişoara. Un bărbat a murit şi alte trei persoane sunt rănite grav
de Claudia Popovici    |    01 Mai 2021   •   13:13

În urmă cu foarte puțin timp la ieșirea din Timișoara a avut loc un adevărat carambol, unde au fost implicate patru mașini.

În urma impactului deosebit de violent șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident, un bărbat de 61 de ani, a decedat pe loc.

De asemenea, una din camionete implicate în acest accident s-a răsturnat pe marginea drumului, iar șoferul a fost prins sub fiarele contorsionate.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de la descarcerare. Acestea au reușit să scoată victimele care erau prinse în mașinile serios avariate.

Vorbim de doi bărbați și o femeie care, la scurt timp după ce echipajele de Ambulanță le-au acordat primul ajutor, au fost transportate în stare gravă la spital.

Acum polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. De asemenea, se încearcă contactarea rudelor celor implicați în accident pentru a li se comunica starea acestora de sănătate.

×
Subiecte în articol: carambol masini Timisoara
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close