Antena 3 Actualitate Social Care sunt cele mai ieftine și interesante destinații turistice

Care sunt cele mai ieftine și interesante destinații turistice

22 Mai 2017   •   16:34
Care sunt cele mai ieftine și interesante destinații turistice
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Un top alcătuit de prestigioasa revistă Forbes, pentru anul 2017, include Brașovul și Bucureștiul pe lista celor mai ieftine și interesante destinații turistice, potrivit newsbv.ro.

Clasamentul întocmit de Forbes este realizat pe baza unor idei de excursii exotice şi accesibile, venite din partea unor experţi în călătorii.

„Cu o arhitectură de câteva secole, Bucureştiul (locul 5 în top) prezintă o varietate interesantă de vechi şi nou”, scrie Forbes.

Publicaţia recomandă turiştilor care ajung în capitala României să viziteze numeroasele muzee, cimitire şi situri istorice, neuitând să recomande şi viaţa de noapte, dar şi mâncarea bună şi ieftină.

”În timpul iernii, România este magică”, scrie Forbes care recomandă oraşul Braşov – locul 18, cu multiplele sale „facilităţi vestice, la preţuri estice”.

Turiştii se pot caza în pensiuni cu tarife accesibile şi pot face excursii în „Alpii transilvăneni”, dar şi la Rezervaţia de urşi de la Zărneşti şi la faimosul castel Bran.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close