Antena 3 CNN Actualitate Social Concurs fabulos lansat pe Facebook de polițistul Marian Godină. Haideți să-l ajutăm

Concurs fabulos lansat pe Facebook de polițistul Marian Godină. Haideți să-l ajutăm

Concurs fabulos lansat pe Facebook de polițistul Marian Godină. Haideți să-l ajutăm
25 Iul 2016   •   13:47

Polițistul Marian Godină a primit invitații la Untold. Numai că are o problemă. Nu poate să meargă. Așa că le face cadou.

"În mod normal, când vezi o astfel de fotografie pe Facebook, descrierea e cam aşa: "Mulțumesc, iuby meu scump. Te ubesk moolt!" Nu sunt vreo pisi, nu mi le-a făcut cadou iuby şi n-am nici poze aplecat lângă vreo teracotă.
Le mulțumesc celor de la Untold pentru invitație! Pentru că eu nu pot ajunge, mi-ar plăcea să pot face bucuroşi doi oameni care chiar îşi doresc să meargă, aşa că am să ofer invitațiile la rândul meu. Un fel de luare şi dare de mită. Problema e că nu ştiu cum să fac, cum să aleg acele persoane, mă gândesc să organizez un concurs d-ăla cu share şi cu partikip, dar mi-e că s-a prins lumea deja că e vrăjeală şi nu voi avea succes. Aşa că facem în felul următor: comentariul cu cele mai multe aprecieri de la această postare va fi cel câştigător. Adică cel căruia îi aparține comentariul va fi câştigătorul, că nu pot trimite invitațiile comentariului. P.S. Invitațiile sunt valabile chiar dacă au numele meu pe ele. Comentați ce vreți, important e să fie apreciat. Ce e fain e că nu trebuie să dați share ca să vă vadă toți prietenii din listă că participați la concursuri pe net. :)) Măcar ăsta e pe bune", a scris Marian Godină, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marian Godina Untold concurs
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close