x close

Detalii halucinante ies la iveală în cazul deținuților de la spitalul Penitenciarul Rahova. Oamenii erau loviți cu ciocane de cauciuc și supuși la batjocură

08 Feb 2018   •   09:13
Detalii halucinante ies la iveală în cazul deținuților de la spitalul Penitenciarul Rahova. Oamenii erau loviți cu ciocane de cauciuc și supuși la batjocură Foto: Pixabay.com

Detalii incredibile despre cum au fost maltrataţi deţinuţii de la Spitalul Penitenciarului Rahova.

În referatul procurorilor sunt explicate cu lux de amănunte bătăile şi batjocura la care erau suspuşi aceştia de către gardieni. Se vorbeşte despre lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu ciocane de cauciuc, încercări de a-i sufoca sau de a-i îneca pe deţinuţi.

Toate abuzurile erau acoperite, iar cei care ajungeau în stare gravă la spitalul penitenciarului sau la alte unităţi sanitare din Bucureşti nu puteau spune ce li s-a întâmplat. Explicaţia oficială era că deţinuţii fie au suferit un accident, fie s-au bătut între ei. 

Cei 22 de angajaţi ai Spitalului Penitenciarului Rahova au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri chiar de la locul de muncă. Directorul Spitalului şi medicul care ar fi falsificat documentele au fost puşi sub control judiciar. 

Citeşte mai multe despre:

gardieni rahova penitenciar detinuti detalii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati