Antena 3 CNN Actualitate Social Dosar penal, după incendiul de la penthouse-ul Persepolis. Proprietarul imobilului ar fi construit în plus două etaje, care nu erau în autorizaţie

Dosar penal, după incendiul de la penthouse-ul Persepolis. Proprietarul imobilului ar fi construit în plus două etaje, care nu erau în autorizaţie

Poliţia a deschis dosar penal după incendiul violent de marți seara, de la un imobil de pe Șoseaua Nordului din București.

Dosar penal, după incendiul de la penthouse-ul Persepolis. Proprietarul imobilului ar fi construit în plus două etaje, care nu erau în autorizaţie
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    12 Oct 2022   •   14:52

Acoperișul unui apartament de tip penthouse din Capitală a luat foc, iar incendiul s-a extins pe o suprafață de cel puțin 80 de metri pătrați.

Pompierii au rămas toată noaptea acolo, au eliminat toate focarele de incendiu.

Autorităţile sunt şi miercuri după-amiază la faţa locului şi verifică fiecare apartament din blocul afectat de incendiu.

Oamenii acuză proprietarii complexului de foarte multe nereguli care au existat când construcţia a fost ridicată. Ei spun că nu ar fi fost respectate normele de siguranţă şi că nu ar fi existat suficiente stingătoare pe holurile clădirii.

Potrivit unor surse, proprietarul imobilului ar fi construit în plus două etaje, faţă de ce era prevăzut normal în autorizaţie.

Intervenția salvatorilor a fost îngreunată de mașinile parcate pe străzile din zonă. Mai mulți locatari de la etajele inferioare au fost evacuați, dar în stradă au ieșit și persoanele care locuiesc la blocurile din vecinătate.

Din fericire, nu au existat victime.

"Cu privire la incendiul izbucnit la data de 11 octombrie a.c., la un imobil din Sectorul 1, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, la data de 12 octombrie 2022, polițiștii Secției 2 au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată în comunicatul Poliţiei Bucureşti.

×
Subiecte în articol: incendiu penthouse
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close