Antena 3 CNN Actualitate Social Femeia reţinută de poliţiști într-un mall din București este fiica unui cunoscut lăutar

Femeia reţinută de poliţiști într-un mall din București este fiica unui cunoscut lăutar

Femeia reţinută de poliţiști într-un mall din București este fiica unui cunoscut lăutar
de M.Z.    |    27 Ian 2018   •   11:53

Femeia reținută într-un mall din București după ce și-ar fi bătut copilul, vineri seara, este fiica unui cunoscut lăutar din Capitală, Tudorel Paganini, violonist de profesie.

Potrivit bărbatului, fiica sa a mers cu copilul în mall, să-i cumpere o geacă, însă micuțului nu i-a plăcut haina și a început să plângă. Atunci, femeia s-ar fi răstit la copil, iar o angajată a magazinului a sunat la numărul de urgență 112, a spus lăutarul, sâmbătă, la Antena 3.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar femeia l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a mușcat, motiv pentru care a fost trântită la pământ și încătușată.

În replică, muzicantul a susținut la Antena 3 că totul este o înscenare. "Am fost tratați ca niște infractori. Ne-am dus la Poliție și și-au bătut joc de noi. A vrut să îi cumpere copilului o geacă și copilul nu i-a plăcut. Nu l-a bătut. (...) Când fetița mea a țipat la el, pentru că este neastâmpărat, o clientă care era pe acolo care a sunat la 112 și a făcut-o țigancă. A zis: Cum dă Dumnezeu copii la țigani", a declarat Tudorel Paganini.

Citiți și Răsturnare de situație în scandalul din mall. Ce spune tatăl femeii reținute, după ce aceasta și-ar fi agresat copilul - VIDEO

×
Subiecte în articol: mall
Parteneri
Ei sunt românii care beneficiază de al 14-lea salariu
x close