Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în scandalul din mall. Ce spune tatăl femeii reținute, după ce aceasta și-ar fi agresat copilul - VIDEO

Răsturnare de situație în scandalul din mall. Ce spune tatăl femeii reținute, după ce aceasta și-ar fi agresat copilul - VIDEO

Răsturnare de situație în scandalul din mall. Ce spune tatăl femeii reținute, după ce aceasta și-ar fi agresat copilul - VIDEO
de M.Z.    |    27 Ian 2018   •   10:20

UPDATE 10.20 - Tatăl femeii reținute, Tudorel Manolache, a declarat sâmbătă, în exclusivitate, la Antena 3, că tânăra este bătută rău de poliție și va merge la IML.

”Ne vom duce la IML, fata e bătută rău”, a spus bărbatul.

UPDATE 10.00 - Femeia care și-ar fi agresat copilul în mall, vineri seara, ar fi lovit și doi poliţişti în mallul din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, după ce oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta şi-ar fi lovit copilul minor.

Mama copilului a fost reţinută pentru ultraj, pentru 24 de ore, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Potrivit sursei citate, vineri seara, în jurul orei 20,00, prin apel la 112, o persoană, angajat al unei societăţi comerciale dintr-un complex situat pe raza Sectorului 2, a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că, la momentul în care i-a atras atenţia, a avut un comportament violent şi faţă de ea. 

Citiți și Femeia reţinută de poliţiști într-un mall din București este fiica unui cunoscut lăutar

----------------------------

Știrea inițială 09.13

Scenă șocantă, filmată într-un mall din București de un martor. 

În imaginile postate pe o rețea de socializare, se vede cum o femeie este târâtă de doi poliţişti pe holurile unui centru comercial din Pantelimon, chiar sub privirile copilului, ce pare să nu aibă mai mult de 4-5 ani.

Femeia ţipă şi cere să fie lăsată în pace, dar oamenii legii nu țin cont și îi pun chiar cătuşele. Scena violentă îl sperie pe copil, care plânge şi îşi strigă mama.

Cel care a postat imaginile pe Facebook a precizat că femeia nu ar fi făcut nimic grav. În schimb, Poliţia vine cu altă versiune. Surse din anchetă spun că femeia şi-ar fi lovit copilul în timp ce era în mall. 

×
Subiecte în articol: scandal mall catuse
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close