Antena 3 CNN Actualitate Social Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au folosit pistoalele pentru a opri un tănăr eliberat recent din penitenciar

Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au folosit pistoalele pentru a opri un tănăr eliberat recent din penitenciar

Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au folosit pistoalele pentru a opri un tănăr eliberat recent din penitenciar
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Oct 2017   •   14:20

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 23 de ani, recent eliberat din penitenciar, imediat după săvârşirea unui furt dintr-o locuinţă, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Polişia Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 9 au supravegheat activitatea unui tânăr, recent liberat din penitenciar, având suspiciunea că ar putea comite din nou furturi din locuinţă.

Astfel, luni, tânărul a fost observat în timp ce s-a deplasat către o zonă din judeţul Ilfov, unde a privit cu atenţie diverse imobile, după care a escaladat gardul unei case, pătrunzând prin efracţie în interiorul locuinţei.

După două ore, poliţiştii l-au văzut cum a aruncat peste gardul imobilului trei genţi voluminoase şi au încercat să-l prindă. Pentru că tânărul a fugit, unul dintre poliţişti a executat două focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

Tânărul s-a manifestat violent, dar a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Prejudiciul, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, fiind vorba despre aparatură electronică, bani şi articole de îmbrăcăminte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close