Antena 3 CNN Actualitate Social Duhovnicul Mănăstirii Durău a găsit explicația vaccinurilor cu ARN mesager: "Extratereștrii, care sunt duhuri, au nevoie de corpuri clonate, modificate genetic"

Duhovnicul Mănăstirii Durău a găsit explicația vaccinurilor cu ARN mesager: "Extratereștrii, care sunt duhuri, au nevoie de corpuri clonate, modificate genetic"

Un preot ortodox de rang înalt din Iași propagă insistent teorii conspiraționiste în care atribuie extratereștrilor un plan de aducere a Antihristului pe Pământ, prin intermediul vaccinurilor ARN mesager.

Duhovnicul Mănăstirii Durău a găsit explicația vaccinurilor cu ARN mesager: "Extratereștrii, care sunt duhuri, au nevoie de corpuri clonate, modificate genetic"
Sursa foto: Twitter @MCDragne
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2021   •   12:18

Publicația Reporter IS semnalează cazul preotului paroh de la Mănăstirea Durău (foto principală), Teodosie Paraschiv.

Un fragment audio dintr-o slujbă ținută de Paraschiv în data de 3 octombrie îl prezintă pe acest preot cu rangul monahal de protosinghel vorbind despre un Guvern Mondial care primește "tehnologie extraterestră" în scopul de a aduce printre oameni "demoni din alte dimensiuni".

" Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin", susține Paraschiv.

"Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aici? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri.

Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Ca să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G", continuă preotul (foto interioară).

Preotul Teodosie Paraschiv: "Vaccinul pregătește terenul pentru întruparea demonilor"

"Problema este că aceste civilizații extratereste sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material.

Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi", detaliază Paraschiv.

Preotul Teodosie Paraschiv: "Nu vă otrăviți copiii cu vaccinul"

"Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei.

Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez", concluzionează protosinghelul Teodosie Paraschiv.

Publicația Reporter IS notează că, pe lângă predicile conspiraționiste, părintele Paraschiv practică și o destul de străvezie evaziune fiscală, ce-i drept, la prețuri accesibile: o carte cu predicile protosinghelulului însoțită de un CD costă 10 lei, fără bon fiscal. 

Conform sursei citate, cartea și CD-ul se vând pe treptele bisericii, unde o măicuță le dă direct dintr-o cutie de carton.

BOR a reacționat anterior la discursul anti-vaccin al ÎPS Teodosie

În urmă cu aproape două săptămâni, Patriarhia BOR reacționa la declarațiie în formă continuată ale unui alt înalt prelat cu istoric public anti-vaccinist, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

"Trebuie distins in mod clar între problema certificatului verde, care e nuanțată, si îndemnul unui cleric împotriva vaccinarii. Ultimul e total dezavuat de Biserică. Iraționalul antivaccinism justificat religios rămâne o mare și riscantă neînțelegere care îi poate transforma pe unii, nu puțini, în martirii unei cauze false. Biserica și cultele religioase nu pot emite opinii în legătură cu o problemă strict medicală cum este vaccinarea. Ele nu pot formula un discurs teologic nici pro, nici anti-vaccinare", a declarat la Antena 3 Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

"Fiecare persoană decide liber în legătură cu propria imunizare prin vaccin, în mod ideal după ce se consultă cu un medic, urmând sfatul competent al acestuia. Esențial este să luăm decizia cât mai bine informați din surse medicale, nu dezinformați din surse non-medicale.", a mai îndemnat purtătorul de cuvânt al BOR. 

Poziția BOR, după ce Teodosie a i-a îndemnat, la radio, pe oameni să nu se vaccineze

Astfel, la emisiunea "Dialog duhovnicesc" de la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, Teodosie a spus:

"Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege. Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene".

Arhiepiscopul Tomisului a refuzat şi în trecut să respecte regulile impuse de autorităţi , dar şi de Biserica Ortodoxă Tomână şi a oficiat slujbe religioase în prezenta a sute de oameni şi a organizat pelerinaje atunci câdn acestea erau interzise.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close