Antena 3 Actualitate Social Marian Godină nu mai lucrează la Poliția Rutieră. Ce s-a întâmplat cu celebrul polițist

Marian Godină nu mai lucrează la Poliția Rutieră. Ce s-a întâmplat cu celebrul polițist

de M.Z.    |    08 Dec 2017   •   13:45
Marian Godină nu mai lucrează la Poliția Rutieră. Ce s-a întâmplat cu celebrul polițist
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook

Polițistul Marian Godină nu mai lucrează la Serviciul Rutier Brașov și a fost transferat, la cererea lui, la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS). Transferul lui Godină a avut loc de la 1 octombrie. 

Deocamdată, Marian Godină nu şi-a anunţat noua funcţie pe Facebook, locul unde a devenit celebru, deşi şi-a schimbat locul de muncă de două luni, potrivit unei televiziuni de știri.

Membrii trupelor SAS sau „mascații” din Poliție au o meserie periculoasă, ei fiind chemați să intervină în situații de mare risc. Aceștia execută intervenții în cazul jafurilor sau atacurilor comise de infractori înarmați și participă la prinderea infractorilor periculoși ori violenți, desfășoară acțiuni pentru eliberarea persoanelor răpite și sechestrate, participă la finalizarea unor acțiuni de prindere în flagrant, execută razii și acțiuni polițienești "fulger" sau intervenții contrateroriste.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close