Antena 3 CNN Actualitate Social Martor: Condrea mergea cu 150 km/h. Sorin Ovidiu Bălan: E o glumă

Martor: Condrea mergea cu 150 km/h. Sorin Ovidiu Bălan: E o glumă

Martor: Condrea mergea cu 150 km/h. Sorin Ovidiu Bălan: E o glumă
de M.Z.    |    23 Mai 2016   •   19:27

Jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan nu crede în declarația unuia din martorii de la accidentul lui Condrea, care a spus că fostul patron Hexi Pharma avea o viteză de circa 150-160 de km/h.

”E o glumă. Dacă el poate să-i calculeze viteza... Cu o mașină mult mai puternică (decat cea în care se afla Dan Condrea - n.r.), am reușit să prind 130 de km/h”, a spus jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

În ce privește timpul în care Poliția a ridicat mașina de la locul accidentului, aproximativ trei ore, jurnalistul apreciază că i se pare ”o grabă ușor nejustificată”. Bălan a spus că autorismul se ridică repede de la locul unui accident atunci când, de obicei, se vrea distrugerea unor probe.

În plus, ”mașina a fost și târâtă”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan, luni, când a ajuns la Antena 3 direct de la locul în care duminică seara a avut loc accidentul în care Dan Condrea a murit, potrivit primele date publice.

Referitor la accidentul rutier în care a murit Condrea, jurnalistul de investigație este de părere că ipoteza sinuciderii nu este una foarte credibilă.

”Eu aș pune pe ultimul loc ipoteza cu sinuciderea. (...) Nu Condrea e dirijorul în toată afacerea aceasta, iar dispariția lui poate îngreuna ancheta, dar nici vorbă să o stopeze”, a adăugat Sorin Ovidiu Bălan.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close