Antena 3 CNN Actualitate Social Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină

Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină

Un medic chirurg a fost prins marţi în flagrant luând mită, după ce un brașovean i-a cerut un sfat polițistului Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină
Sursa foto: Facebook/Marian Godină
de Claudia Popovici    |    03 Noi 2021   •   00:00

Potrivit mesajului relatat de Marian Godină pe pagina sa de socializare, brașoveanul a solicitat un sfat în cazul unei rude care suferise o intervenţie chirurgicală şi pentru care medicul chirurg a cerut mită 10.000 de lei.

„Vă salut! Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Domnul chirurg care a făcut operaţia i-a cerut mătuşii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operaţie).  

Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor şi i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că, ulterior, îi va da şi restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aş fi recunoscător", a spus braşovenul în mesajul transmis lui Marian Godină.

În replică, polițistul i-a dat omului un număr de telefon şi l-a rugat să nu dea înapoi şi să aibă încredere.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. 

Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva „pacienţi”, care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a scris poliţistul Marian Godină pe pagina sa de socializare.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close