Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru soacră

Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru soacră

Mesaje de 8 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru soacră
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mar 2018   •   09:42

MESAJE 8 MARTIE Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an pe 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975.

MESAJE 8 MARTIE Cu toate că sunt foarte rare cazurile când nurorile sau ginerii se înțeleg de minune și nu au nici un resentiment față de soacre, de 8 Martie lăsați de o parte neînțelegerile și mulțumiți-i soacrei că a nascut cea mai frumoasă ființa de pe pământ care e motivul pentru care trăiți. Acceptarea este cuvantul cheie, iar recunoștința, de cele mai multe ori poate însemna buna-înțelegere, pace și iubire în familie.

MESAJE 8 MARTIE „La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!"

MESAJE 8 MARTIE „De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani", celei mai grozave soacre!"

MESAJE 8 MARTIE „Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!"

MESAJE 8 MARTIE „Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe... Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La multi ani frumoși, luminoși, plini de iubire!"

MESAJE 8 MARTIE„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!"

×
Subiecte în articol: mesaje 8 martie Ziua Femeii soacra
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close