Antena 3 Actualitate Social Mihai Voropchievici, trucuri Feng Shui pentru portofel. Cum atragi abundența

Mihai Voropchievici, trucuri Feng Shui pentru portofel. Cum atragi abundența

03 Feb 2018   •   18:59
Mihai Voropchievici, trucuri Feng Shui pentru portofel. Cum atragi abundența

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la ”Adevăruri ascunse”, trucuri Feng Shui pentru bani și avuție. 

„Poți să ai foarte multe energii pozitive și să nu știi să îți administrezi banii. Prima regulă este să respectăm banii. În momentul în care să ai niște bancnote, să nu îi mototolești. Eu nu sunt fericit când merg să îmi iau salariul și găsesc bancnote puse pe față, pe dos. Ca să aveți bani în permanență, dați banii cu mâna dreaptă și luați banii cu mâna stângă. Puneți bancnotele în ordine, pentru că și în viața noastră anii vin tot în ordine.

Alege un portofel mai mare. Banii dacă stau înghesuiți, nu mai au tendința să mai intre. Făceți-vă trei portofele. Am trei portofele acasă și au și copiii și de atunci nu se mai vaită că nu au bani. Este important să îți placă portofelul. Roșu pentru curaj, negru pentru puterea financiară, negru atrage, iar verde simpolizează moneda. Nu lăsați niciun portofel, că e vechi, că e nou, nu lăsați fără niciun ban în el”, a spus Mihai Voropchievici.

Numerologul a mai precizat și ce trebuie să ții într-un portofel.

„Am foarte multe carduri de la farmacie, alea stau separat, în cu totul alt portofel, eu țin și talismane acolo, o iconiță mică și eventual acolo două, trei cărți de vizită. Nu poți să cari în buzunar o armată de inutulități. Fă o plată, două, pe lună cu cardul. Să renunțăm la tot ce înseamnă chitanțe, bonuri de cheltuieli. Tu aglomerei cu niște lucrui inutile niște cheltuieți pe care le-ai făcut deja”, a mai spus Voropchievici.

Mihai Voropchievici a mai menționat și locul în care trebuie să ținem portofelul. „Nu lăsați portofelul în buzunarul de la spate. Acasă când veniți, nu aruncați portofelul oriunde. Nu îl lăsa la întâmplare. Al treilea portofel, cel cu economiile, îl las în centrul camerei”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close