Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre jandarmerița bătută la protestul din 10 august. A fost trecută pe tratament psihiatric

Noi detalii despre jandarmerița bătută la protestul din 10 august. A fost trecută pe tratament psihiatric

Noi detalii despre jandarmerița bătută la protestul din 10 august. A fost trecută pe tratament psihiatric
04 Oct 2018   •   09:11

Ștefania, tânăra jandarmeriță agresată pe 10 august în Piața Victoriei, s-a prezentat la medic la o lună și jumătate după incidentele de la proteste. Tânăra acuza atunci dureri cervicale și a fost internată în spital. Medicii i-au dat drumul destul de repede, pentru că femeia nu avea ceva grav. Se pare, însă, că sperietura prin care a trecut a afectat-o mai mult decât credea.

Apropiații jandarmeriței susțin că aceasta a ajuns din nou pe mâna medicilor, potrivit stirilekanald.ro. De această dată, ea a fost consultată neurologic și i s-a administrat și un tratament psihiatric, pentru a nu avea probleme pe viitor sau tulburări de comportament. 

”Era normal ca după tot ce s-a întâmplat, Ștefania să fie în atenția medicilor. Până la urmă, tot ce s-a petrecut în Piața Victoriei a fost extrem de grav și a afectat-o teribil. Violențele acelea nu vor fi uitate de ea niciodată. De aceea, era imperios necesar să ia medicamente care să o ajute să își revină cât mai rapid”, au dezvăluit persoane apropiate de jandarmerița Ștefania.

×
Subiecte în articol: detalii protest
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close