Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre militarul electrocutat în gara din Alba Iulia. Avusese o misiune și în Afganistan și avea o fetiță de cinci ani

Noi detalii despre militarul electrocutat în gara din Alba Iulia. Avusese o misiune și în Afganistan și avea o fetiță de cinci ani

Noi detalii despre militarul electrocutat în gara din Alba Iulia. Avusese o misiune și în Afganistan și avea o fetiță de cinci ani
23 Noi 2018   •   13:53

Militarul care a murit vineri, după ce a fost electrocutat în gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani în Ministerul Apărării Naţionale şi a avut o misiune în Afganistan. Era și tatăl unei fetițe de cinci ani.

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, plutonierul Alexandru Orosz avea 33 de ani şi era angajat ca mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa".

Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la ceremonia de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie "Gemina" cercetează cauzele producerii accidentului, MApN precizând că deja a fost anunţat Parchetul Militar Cluj.

"Conducerea Ministerului Apărării Naţionale, cea a Batalionului şi colegii militarului îşi exprimă regretul pentru acest tragic accident şi sunt alături de familia îndoliată", se arată în comunicatul citat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: detalii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close