Antena 3 CNN Actualitate Social Descinderi în cartierul unde a fost ucisă fetița de cinci ani din Baia Mare. Mai mulți minori au fost duși la audieri

Descinderi în cartierul unde a fost ucisă fetița de cinci ani din Baia Mare. Mai mulți minori au fost duși la audieri

 Descinderi în cartierul unde a fost ucisă fetița de cinci ani din Baia Mare. Mai mulți minori au fost duși la audieri
05 Mai 2018   •   15:09

Update: Mișcare de ultimă ora a anchetatorilor în cazul fetiței de cinci ani ucisă la Baia Mare. Jandarmii au descins în cartierul unde s-a întâmplat totul pentru a-l căuta pe criminal. Au fost duși la audieri mai mulți minori.

Știrea inițială: Se strânge lațul în jurul celui care a ucis fetița în vârstă de cinci ani din Baia Mare. Anchetatorii au noi probe și sunt tot mai aproape de al prinde pe criminal.

După ce au audiat zeci de persoane, în cele patru zile de la cumplita crimă,s e paote spune că cercul de suspecți numără mai puțin de zece persoane. Datorită mărturiilor celor audiai, anchetatorii au putut realiza un portret robot. Dacă până acum aveau doar portretul psihologic al suspectului, descris drept o persoană extrem de periculoasă și sadică, acum au și semnalmente fizice ale acestuia.

Totuși audierile vor continua, mai ales că rezultatele probelor ADN prelevate vor sosi abia la începutul săptămânii viitoare.

×
Subiecte în articol: detalii criminal Baia Mare anchetatori
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close