Antena 3 CNN Actualitate Social Poliția Capitalei, reacție după ce un deputat a spus că a fost amenințat în Secția de Poliție

Poliția Capitalei, reacție după ce un deputat a spus că a fost amenințat în Secția de Poliție

Poliția Capitalei, reacție după ce un deputat a spus că a fost amenințat în Secția de Poliție
23 Dec 2018   •   12:55

Poliția Capitalei reacționează după ce deputatul PSD Florin Manole a spus că a fost amenințat în Secția de Poliție, menționând că acesta nu a depus plângere.

„La data de 22.12.2018, Sectia 1 Poliție a fost sesizată prin apel  112 de către un bărbat , șofer la o companie  de taxi , cu privire la faptul că fost agresat fizic de către un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1. La fata locului, agenții de siguranță publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit  sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări a rezultat faptul că, taximetristul  l-a transportat pe acesta și pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competență a Secției 1 Poliție, iar la aproximativ o jumătate de ora, după ce preluase și alți clienți, a fost direcționat înapoi la adresa de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil. 

Taximetristul a verificat împreuna cu clientul  interiorul mașinii, dar telefonul nu a fost gasit, după care, clientul, l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. Bărbații au fost conduși la subunitate de poliție , unde s-a prezentat și un alt bărbat, care și-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate și care a insistat sa fie de fata la audierea persoanelor implicate. Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane și nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat ca ar fi fost amenințată in holul secției de către bărbatul reclamat de către prietenul său, dar a refuzat sa depună plângere in acest sens. Angajatul companiei de taxi  a formulat plângere pentru lovire sau alte violente”, transmite Politia Capitalei.

Citește și: Deputat PSD amenințat cu moartea într-o secție de Poliție din București: „Polițiștii s-au făcut că nu aud”

 

 

×
Subiecte în articol: Politie deputat amenintat sectie de politie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close