x close

Poveşti cutremurătoare din imperiul construit de Ioan Clămparu la Madrid. Româncele sunt scoase la produs şi maltratate

28 Sep 2015   •   16:22
Poveşti cutremurătoare din imperiul construit de Ioan Clămparu la Madrid. Româncele sunt scoase la produs şi maltratate

În luna august a acestui an, echipa "În Premieră" a ajuns în Colonia Marconi, zona celebră a Madridului, în care de când intri devine evident că odiosul imperiu construit de Ioan Clămparu e încă în picioare.

Pentru cineva care ajunge absolut întâmplător în zonă, imaginea este puţin spus şocantă. Pe stradă, în plină zi, româncele poartă doar lenjerie intimă şi un zâmbet relaxat.

Dezinvoltura lor te lasă fără grai, însă dacă treci de amestecul de îndrăzneală şi vulgaritate, descoperi o mare suferinţă, iar sub machiajul aproape perfect, probabil, urmele bătăii din ajun.

România este pe primul loc în topul ţărilor de provenienţă a femeilor pe care o asociaţie socială din Spania le tratează.

Conform poliţiei spaniole, Clămparu a avut cam 2000 de femei care practicau prostituţia pentru el, în toată Spania, iar într-o singură zi câştiga peste 50.000 de euro. În urma unei operaţiuni comune a autorităţilor din Spania şi din România, Clămparu a fost arestat după 8 ani de urmăriri. "Cap de porc" s-a predat în septembrie 2011 conştient fiind, spune el, de consemnul dat de a fi prins viu sau mort. A fost condamnat la 20 de ani de închisoare, cea mai mare pedeapsă primită vreodată, în Spania sau România, de un traficant de carne vie.

Reţeaua lui însă s-a reorganizat. Acum mai mulţi proxeneţi independenţi îşi spun că ar fi moştenitori ai lui Clămparu.

Povestea a fost prezentată în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Citeşte mai multe despre:

In premiera ioan clamparu Madrid
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati