Antena 3 CNN Actualitate Social Preoții care l-ar fi șantajat pe episcopul Hușilor pot sluji din nou în biserică

Preoții care l-ar fi șantajat pe episcopul Hușilor pot sluji din nou în biserică

Preoții care l-ar fi șantajat pe episcopul Hușilor pot sluji din nou în biserică
06 Iul 2018   •   21:57

Preoții care l-ar fi șantajat pe episcopul Hușilor pot sluji din nou în biserică. Acuzați că ar fi vrut să-l șantajeze pe Corneliu Bârlădeanu cu un film compromițător, Sebastian Jitaru, Gheorghe Damian şi Mihail Bumbu se pot întoarce în biserică, după ce au scăpat de măsura controlului judiciar.

Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis vineri după-amiază cererea de înlăturare a măsurii preventive a controlului judiciar în cazul preoților Sebastian Jitaru, Gheorghe Damian şi Mihail Bumbu.


”Instanţa a dispus înlăturarea controlului judiciar în acest caz. În aceste condiţii, dumnealor pot sluji în parohiile lor. Probatoriul a fost epuizat în faţa primei instanţe, s-a încheiat cercetarea judecătorească, urmează dezbaterile pe fondul cauzei. Nu au rezultat probe certe directe privitoare la infracţiunea pentru care au fost trimişi în judecată dumnealor. Primează prezumţia de nevinovăţie”, a declarat, pentru sursa citată, Ionel Nechita, avocatul care îi reprezintă în instanță pe cei trei preoți acuzați de șantaj.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Husi episcop preoti santaj biserica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close