Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția lui Klaus Iohannis după moartea militarului electrocutat în Alba Iulia

Reacția lui Klaus Iohannis după moartea militarului electrocutat în Alba Iulia

Reacția lui Klaus Iohannis după moartea militarului electrocutat în Alba Iulia
23 Noi 2018   •   14:17

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleanţe familiei militarului mort la Alba Iulia în timp ce ajuta la descărcarea unui tanc şi a solicitat urgentarea anchetei în acest caz.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune”, anunţă Preşedinţia.

Preşedintele Iohannis a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului.

Un soldat a murit, vineri dimineață, în gara din Alba Iulia. Se pare că acesta a fost electrocutat, în timpul descărcării unor tancuri pentru Parada de 1 Decembrie. Soldatul s-ar fi atins de la linia de cale ferată care se pare că în mod normal ar fi trebuit să fie fără curent.

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, plutonierul Alexandru Orosz avea 33 de ani şi era angajat ca mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa".

Citește și: Primele imagini de la tragedia din Alba Iulia! Un soldat a murit în timpul pregătirilor pentru Parada de 1 Decembrie - FOTO, VIDEO

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close