Antena 3 CNN Actualitate Social Scene înfiorătoare. Copil bătut cu sălbăticie de doi frați

Scene înfiorătoare. Copil bătut cu sălbăticie de doi frați

Scene înfiorătoare. Copil bătut cu sălbăticie de doi frați
16 Iul 2019   •   08:24

Imagini scandaloase apărute în mediul online şochează întreaga ţară. O postare pe Faceebook surprinde momentul în care un băiat de 15 ani este bătut cu bestialitate de un alt minor. Momentele de o cruzime ieşită din comun sunt filmate cu telefonul mobil chiar de fratele agresorului.

Scenele şocante au avut loc în localitatea Sânmartin din judeţul Arad. Din primele informaţii, victima este un copil de 15 ani care provine dintr-o familie dezorganizat, iar agresorii sunt doi frați minori.

Timp de aproape două minute minute, adolescentul agresat este lovit cu pumnii şi cu picioarele. Plânsul şi rugăminţile sale de a fi lăsat în pace nu sunt luate nici un moment în consideraţie de fraţii care l-au transformat în sacul lor de box. 

Acesta este de altfel unul din cele mai şocante cazuri de bullying documentate în România, un fenomen care ia o tot mai mare amploare la nivel european.

Potrivit studiilor recente, 1 din 3 copii din ţara noastră a fost hărţuit şi umilit, iar 82% dintre aceste agresiuni au loc chiar în şcoli.

Urmează imagini şi informaţii cu un deosebit impact emoţional!

×
Subiecte în articol: violenta copil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close