Antena 3 CNN Actualitate Social Șeful Poliției Române, noi declarații privind șoferul cu numere obscene: ”A intrat legal, dar imoral în țară”

Șeful Poliției Române, noi declarații privind șoferul cu numere obscene: ”A intrat legal, dar imoral în țară”

Șeful Poliției Române, noi declarații privind șoferul cu numere obscene: ”A intrat legal, dar imoral în țară”
01 Aug 2018   •   20:10

Ioan Buda a făcut noi precizări despre cazul șoferului cu numere anti-PSD, care a rămas fără plăcuțe, fără permis și s-a ales cu dosar penal.

 
Ioan Buda a susținut în fața jurnaliștilor că acțiunea Poliției nu a încălcat vreun amendament al Convenției de la Viena. Mai exact, este vorba de un amendament din 2016, care precizează că nu este obligatoriu ca plăcuțele să aiba și numere, nu doar litere.

”Secretariatul General al ONU informează statele membre cu privire la acest amendament. Acest amendament, în maximum 12 luni, va fi notificat statelor membre. Statele membre vor da un răspuns în acest sens. După 6 luni de zile, intră tacit. Nu sunt probleme cu Convenția de la Viena. Punct. El s-a prezentat la intrarea în țară. A intrat legal din punct de vedere al plăcuțelor de înmatriculare. Din punctul meu de vedere imoral, pentru că avea acea sintagmă vulgară. Asta e alta problemă. Poseda documente de călătorie, documente pentru mijlocul de transport și a intrat în țară legal”, a declarat șeful Poliției Române, potrivit stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: seful politiei romane declaraţii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close