Antena 3 Actualitate Social Situație fără precedent în Iași. O femeie a dat în judecată amanta, pentru că i-a furat soțul

Situație fără precedent în Iași. O femeie a dat în judecată amanta, pentru că i-a furat soțul

09 Iun 2017   •   15:28
Situație fără precedent în Iași. O femeie a dat în judecată amanta, pentru că i-a furat soțul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Magistraţii ieşeni au avut parte de un dosar complicat, demn de cele mai de succes telenovele. O soţie, care a fost înşelată, a dat-o în judecată pe iubita fostului soţ pentru că i-ar fi distrus căsnicia. ”Încornorata” a cerut 50.000 de lei daune morale. În primă instanţă a pierdut procesul, însă a depus apel.

Potrivit reporteris.ro, femeia a dat-o în judecată, anul trecut, pe rivala ei, şi i-a cerut 25.000 de lei daune morale pentru atingere adusă onoarei, demnităţii şi reputaţiei, precum şi alţi 25.000 de lei pentru  suferinţa cauzată de derularea relaţiei extraconjugale ce a produs destrămarea căsniciei.

Judecătoria Iaşi a respins, în februarie 2017, plângerea formulată de femeie şi a obligat-o să-i plătească iubitei fostului soţ 1.200 de lei cheltuieli de judecată.

”Se poate cu uşurinţă constata netemeinicia susţinerilor reclamantei care a învederat că pârâta este vinovată de destrămarea căsniciei sale, ca urmare a iniţierii relaţiei extraconjugale cu soţul său. Ori, instanţa care a soluţionat acţiunea de divorţ a reclamantei de soţul său a reţinut că a existat o culpă comună a soţilor în desfacerea căsniciei, fără a crea o legătură între aceasta şi relaţia extraconjugală a fostului soţ al reclamantei”, se arată în motivarea sentinţei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close