Antena 3 CNN Actualitate Social Suspect reținut, în cazul iranianului ucis

Suspect reținut, în cazul iranianului ucis

Suspect reținut, în cazul iranianului ucis
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   10:51

Principalul suspect în cazul afaceristului iranian găsit mort în maşină la marginea unui cartier din Voluntari a fost reţinut luni seară pe aeroport, când se întorcea de la o înmormântare din Iran.

La audieri bărbatul s-a declarat nevinovat. Acesta era prieten de aproape 20 de ani cu omul de afaceri iranian.

Marți urmează ca suspectul să fie audiat din nou şi va fi prezentat în faţa anchetatorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Omului de afaceri iranian a fost înmormântat astăzi în localitatea Străuleşti.

Până acum se iau în calcul o reglare de conturi sau un jaf urmat de o crimă. Bărbatul avea 57 de ani şi a fost găsit fără suflare în autoturismul său la marginea unui cartier rezidenţial din Voluntari.

Cetăţeanul iranian era mort de cel puţin o zi înainte de a fi găsit în propria maşină la marginea unui cartier rezidenţial din Voluntari. Anchetatorii caută în continuare probe care să îi ajute să elucideze cazul.

Poliţiştii au căutat arma crimei pe o suprafaţă de câţiva kilometri. Cei care locuiesc în zonă spun însă maşina oprită pe marginea străzii nu le-a dat de bănuit.

Autoturismul era parcat pe marginea străzii, iar bărbatul era pe scaunul din faţă, fără suflare. Autoturismul era însă încuiat şi cu cheile în contact.

Cetăţeanul iranian era căsătorit cu o româncă şi avea o fată. Se ocupa cu schimbul de valută. Soţia lui le-a spus anchetatorilor că erau despărţiţi de ceva vreme.

 

×
Subiecte în articol: Voluntari
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close