Antena 3 CNN Actualitate Social Trenurile ar putea rămâne în gări de sărbători. Sindicaliștii amenință cu grevă

Trenurile ar putea rămâne în gări de sărbători. Sindicaliștii amenință cu grevă

Trenurile ar putea rămâne în gări de sărbători. Sindicaliștii amenință cu grevă
13 Dec 2018   •   15:48

CFR-iștii amenință că trenurile ar putea să rămână în gări de sărbători. Cea mai mare Federaţie a sindicaliştilor ceferişti din România se pregătește de grevă.

Reprezentantii Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane au anuntat ca toate abordarile dialogului social dintre lucratorii feroviari si cei responsabili cu decizia privind finantarea caii ferate se dovedesc falimentare, motiv pentru care o greva in perioada Sarbatorilor reprezinta o solutie care poate fi pusa in practica, scrie realitatea.net.

Reprezentantii celei mai mari federatii a sindicalistilor CFR din Romania sunt nemultumiti de faptul ca nu reusesc sa gaseasca un numitor comun in dialogurile cu Executivul. 

"Dialogul nostru cu intreaga clasa politica, mai ales cu cei care astazi formeaza Guvernul, pare un dialog al surzilor, motiv pentru care am decis sa informam nominal fiecare parlamentar cu privire la situatia caii ferate si nevoia urgenta de asumare a unui plan de salvarea a intregului sistem feroviar, prin asumarea unor decizii imediate si obligatorii", spun reprezentantii celei mai mari federatii a sindicalistilor ceferisti din Romania, intr-un comunicat de presa.

×
Subiecte în articol: grevă CFR trenuri sindicalisti
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close