Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoză pentru 8 martie. Un val de aer polar va lovi România chiar de Ziua Femeii

VREMEA. Prognoză pentru 8 martie. Un val de aer polar va lovi România chiar de Ziua Femeii

VREMEA. Prognoză pentru 8 martie. Un val de aer polar va lovi România chiar de Ziua Femeii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Mar 2019   •   11:21

VREMEA. Ultimele vești venite din partea meteorologilor nu sunt deloc bune. Un val de aer polar va lovi România, iar prognoza meteo este departe de a ne face să ne simțim confortabil.

VREMEA Vremea se va răci începând chiar cu ziua de 8 martie, iar săptămâna viitoare vor fi temperaturi mult mai scăzute. Mai ales în zonele de munte se va înregistra o coborâre accentuată a mercurului termometrelor și sunt posibile precipitații pe arii extinse.

VREMEA. Șase județe din Transilvania și Moldova sunt sub atenționare cod galben de vânt, marți dimineața, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). ANM arată că în județele Brașov, Suceava și Neamț codul galben de vânt este valabil până la ora 11.00, în județele din Moldova atenționarea vizând zonele montane înalte, unde vântul se manifestă cu transport de zăpadă, scrie cancan.ro.

VREMEA. Județele Cluj, Sălaj și Satu Mare sunt sub atenționare cod galben de vânt până la ora 14.00. Aici vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55…60 km/h; iar la altitudini de peste 1800 m intensificările la rafală vor atinge şi depăşi 90…100 km/h, spulberând zăpada.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close