Antena 3 CNN Actualitate Şoseaua care nu se poate finaliza. Drumarii au pornit pe trasee diferite

Şoseaua care nu se poate finaliza. Drumarii au pornit pe trasee diferite

Şoseaua care nu se poate finaliza. Drumarii au pornit pe trasee diferite
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Mar 2013   •   07:59

O şosea comună care leagă Bihorul de Cluj nu se poate finaliza, pentru că drumarii au pornit pe trasee diferite. Confuzia a apărut încă de acum cinci ani, de la o greşeală de proiectare, când au fost ignoraţi, pur şi simplu, 11 kilometri.

Este vorba despre primul drum turistic din Cluj, finanţat cu fonduri europene, Răchiţele - Ic Ponor, cu o lungime de 22 de kilometri, care nu se întâlneşte, potrivit proiectului, cu drumul judeţean Bihor.

Acum, drumul dinspre Cluj se termină abrupt, fără legătură cu şoseaua din Bihor. Deşi este nevoie de un drum de legătură dintre două judeţe implicate, autorităţile nu se hotărăsc cine să execute lucrarea.

Fiind un proiect turistic, drumul ar fi trebuit să faciliteze accesul turiştilor din zona Padiş către zona de munte a judeţului Cluj. Cei 11 kilometri reprezintă un drum forestier, care aparţine Bihorului.

"Din păcate, cei care au iniţiat acest proiect acum cinci ani de zile nu au stat la masă cu cei de la Bihor. Există 10 km Ic Ponor, drum forestier, care e al judeţului Bihor", a declarat preşedintele Consiliul Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Drumul, care iniţial trebuia finalizat anul trecut, a primit un termen nou pentru luna august a acestui an.




×
Subiecte în articol: finalizare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close