Antena 3 CNN Actualitate Şova: I-am răspuns la scrisoare doamnei Macovei şi i-am dat şi materialele de presă

Şova: I-am răspuns la scrisoare doamnei Macovei şi i-am dat şi materialele de presă

Şova: I-am răspuns la scrisoare doamnei Macovei şi i-am dat şi materialele de presă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    18 Sep 2012   •   20:12

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, a spus marţi că i-a răspuns Monicăi Macovei la scrisoarea pe care aceasta a trimis-o la Guvern, subliniind faptul că fostul ministru al Justiţiei are tot dreptul să îl dea în judecată.

"Este dreptul dânsei să mă dea în judecată. Mi-a trimis o scrisoare la Guvern la care i-am răspuns şi i-am transmis şi materialele de presă pe care le-am avut în vedere când am făcut respectivele afirmaţii. Ştim că dânsa e cu presa, în presă scrie chiar cu amănunte", a subliniat ministrul social-democrat, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat marţi că l-a acţionat în judecată, împreună cu mama sa, pe ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, pe care îl acuză de "afirmaţii calomnioase", după ce acesta a declarat că tatăl ei, Vasile R. Gherghescu, ar fi fost "general de securitate" şi "şeful securităţii Giurgiu".

Macovei precizează că în acţiunea depusă la Tribunalul Bucureşti solicită judecătorilor să îl oblige pe Dan Şova la plata unor daune morale de 700.000 lei.

Europarlamentarul PDL susţine că, pe 9 septembrie, i-a solicitat lui Dan Şova să facă publice dovezile pe care şi-a bazat aceste acuzaţii, iar pe 10 septembrie, i-a trimis o scrisoare, înregistrată la Guvern, prin care îi cerea dovezi în scris, însă ministrul nu a prezentat nicio probă.



×
Subiecte în articol: dan sova Monica Macovei calomnie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close