Antena 3 CNN Actualitate Stare de alertă în Sectorul 4 al Capitalei, din cauza necolectării gunoiului

Stare de alertă în Sectorul 4 al Capitalei, din cauza necolectării gunoiului

Stare de alertă în Sectorul 4 al Capitalei, din cauza necolectării gunoiului
Sursa foto: Foto: rebu.ro
de S.T.    |    06 Apr 2017   •   17:42

În Sectorul 4 al Capitalei a fost declarată stare de alertă, după ce operatorul de salubritate REBU, al cărui contract expiră în 10 aprilie, a ridicat 1.600 de pubele de la persoane fizice, fără a le înapoia pentru a asigura continuitatea colectării gunoiului, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 4, potrivit news.ro.

„SC REBU SA, operatorul de salubritate aflat sub contract cu Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti pentru colectarea deşeurilor menajere şi asigurarea serviciilor de salubrizare stradală, refuză să respecte prevederile legale, punând astfel în pericol sănătatea a peste 300 de mii de locuitori ai sectorului. În ciuda nenumăratelor demersuri ale administraţiei locale, inclusiv de natură juridică, SC REBU SA continuă acţiunile vădit ilegale de ridicare a recipienţilor de colectare a deşeurilor”, arată reprezentanţii primăriei.

Ei spun, însă, că operatorul de salubritate trebuie să respecte contractul până la finalizarea acestuia, având obligaţia de a ridica în continuare gunoiul, până în 10 aprilie.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close