Antena 3 CNN Actualitate "Suntem devastaţi, şocaţi şi cu inima frântă" | Mesajul emoționant transmis de familia Mădălinei, copila dispărută de o lună

"Suntem devastaţi, şocaţi şi cu inima frântă" | Mesajul emoționant transmis de familia Mădălinei, copila dispărută de o lună

A trecut o lună de la dispariția Mădălinei Cojocari în SUA, FBI a intrat pe fir, dar încă nu se știe unde este copila de 11 ani sau ce s-a întâmplat cu ea.

"Suntem devastaţi, şocaţi şi cu inima frântă" | Mesajul emoționant transmis de familia Mădălinei, copila dispărută de o lună
de Georgiana Adam    |    25 Dec 2022   •   12:38

FBI a dat publicităţii imagini video despre care se crede că sunt ultimele în care a fost surprinsă copila, a cărei dispariţie a fost anunţată de părinţi abia după trei săptămâni.

Mama și tatăl vitreg al fetei au fost arestați, dar nu se știe încă unde este fata originară din Republica Moldova.

Rudele copilei au transmis o scrisoare emoționantă.

Citeşte şiPovestea dispariţiei bizare a Mădălinei, o fetiţă de 11 ani. Părinţii ei au anunţat Poliţia cu 22 de zile mai târziu

"Suntem disperați să o găsim, ea are nevoie de tot ajutorul nostru. Noi, ca familie, suntem devastați și cu inima frântă de când am aflat că Mădălina a dispărut. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O iubim pe Mădălina și suntem șocați", scriu rudele Mădălinei într-un apel public la ajutor, potrivit observatornews.ro.

Între timp cazul a ajuns pe lista FBI drept cel mai intens dezbătut al săptămânii și pentru care s-au alocat resurse considerabile.

O firmă care deține panouri publicitare în statul în care a dispărut Mădălina s-a oferit să pună la dispoziție spațiul pentru afișa posterul cu chipul ei.

Mădălina a fost văzută ultima dată în public coborând din autobuzul școlar pe 21 noiembrie.

Părinții ei spun că au văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie, dar poliția spune că nu au raportat dispariția ei până pe 15 decembrie. 

Acum sunt acuzați că nu au raportat dispariția unui copil.

×
Subiecte în articol: Mădălina Cojocari
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close