Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Suceava a omorât un bărbat cu maşina, apoi l-a dus acasă şi l-a pus în pat

Un tânăr din Suceava a omorât un bărbat cu maşina, apoi l-a dus acasă şi l-a pus în pat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ostra, judeţul Suceava, a omorât un bărbat cu maşina, într-un accident, apoi a luat trupul acestuia, l-a dus acasă şi l-a pus în pat pentru a face să pară că bărbatul a murit în somn.

Un tânăr din Suceava a omorât un bărbat cu maşina, apoi l-a dus acasă şi l-a pus în pat
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    13 Ian 2021   •   14:50

Totul a început pe 5 ianuarie 2021, în jurul orei 19.30, atunci când Liviu Păpăruşi, un tânăr de 21 de ani din comuna Ostra, aflat la volanul unui Mercedes Vito, a lovit un bărbat care mergea pe marginea drumului.

În urma accidentului, pietonul a fost grav rănit şi a rămas inconştient pe şosea, moment în care şoferul a decis să îşi acopere urmele.

"În seara zilei de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, Liviu Laurenţiu Păpăruși, în timp ce conducea autoutilitara Mercedes - Benz Vito, pe DJ 177A, pe raza localităţii Ostra, având direcţia de deplasare Frasin către Broşteni, din cauza conducerii imprudente, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte şi în condiţii de drum în curbă la stânga, a acroşat lateral cu partea dreaptă a vehiculului pe pietonul Marcel R., care se deplasa sinuos pe marginea părţii carosabile a sensului de mers Frasin către Broşteni, având aceeaşi direcţie de deplasare, proiectându-l pe acostamentul din partea dreaptă, lângă parapetul de protecţie din beton", se arată într-o informare a Poliţiei.

Pentru a nu fi tras la răspundere pentru moartea pietonului, tânărul şofer a pus la cale un plan incredibil.

Bărbat omorât într-un accident, dus de şofer acasă şi pus în pat

După accident, şoferul şi-a dat seama cine este bărbatul ca şi-a pierdut viaţa, apoi l-a urcat în autoutilitara pe care o conducea şi l-a dus acasă.

Odată ajuns la casa bărbatului, şoferul l-a luat pe bărbat, l-a dus în casă şi l-a pus în pat, în speranţa că cei care îl vor găsi vor spune că a murit în somn.

"În urma investigațiilor desfăşurate de către polițiștii din Frasin şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că decesul ar avea la origine leziunile suferite de acesta în urma unui accident rutier produs în seara zilei de 5 ianuarie 2021, autor fiind Liviu Laurenţiu Păpăruși (21 de ani), din comuna Ostra, motiv pentru care cercetările au fost preluate de către Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.

După producerea impactului, Liviu Laurenţiu Păpăruși a oprit autovehiculul, a coborât şi s-a îndreptat către victimă, moment în care a decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei, urcând pietonul în duba autoutilitarei şi transportându-l la domiciliul acestuia, unde l-a lăsat pe bărbat fără nici o supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie, fapt ce a dus ulterior la decesul acestuia, cu intenţia clară de a-şi ascunde faptele şi de a induce în eroare organele de anchetă", se mai arată în informarea Poliţiei, potrivit ziardesuceava.ro.

A trimis un vecin să îi ceară un baros pentru a-l găsi mort în casă

Şoferul a urmărit casa bărbatului pe care l-a omorât în accident a doua zi, însă nimeni nu l-a vizitat. A treia zi, pe 7 ianuarie, tânărul şofer a apelat la un vecin al bărbatului şi i-a cerut să intre în casa acestuia sub pretextul că ar avea nevoie de un baros.

În acel moment, vecinul a intrat în casă şi l-a găsit pe bărbat mort în pat. Drept urmare, rudele bărbatului au demarat activităţile de înmormântare, însă pe trupul acestuia au fost găsite răni grave, astfel că a fost anunţată Poliţia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să descopere ce s-a întâmplat cu adevărat şi l-a reţinut pe şoferul de 21 de ani.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close