Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care susţine că are un copil cu fostul principe Nicolae: O minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii!

Tânăra care susţine că are un copil cu fostul principe Nicolae: O minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii!

Tânăra care susţine că are un copil cu fostul principe Nicolae: O minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii!
11 Noi 2017   •   08:52

Mama presupusului copil al fostului principe Nicolae a avut o primă reacție în scandalul Casei Regale. Nicoleta Cîrjan a scris pe Facebook că refuză să acorde vreun interviu și că preferă să nu alimenteze în niciun fel scandalul.

„Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii din gură. Aşadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul ruşinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată şi mi se construieşte, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu mă neliniştesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul. Să ţinem capul plecat şi aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spune femeia.

Joi, Nicoleta Cîrjan a avut prima reacţie, spunând că nu a refuzat niciodată să facă testul ADN pentru stabilirea paternităţii, ci doar a cerut să îl facă în două locuri diferite.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă doua teste?", a scris tânăra.

 

 

×
Subiecte în articol: principele nicolae Regele Mihai I
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close