Antena 3 CNN Actualitate Ţinuta lui Klaus Iohannis de la Dăbuleni: Jachetă de peste 400 de dolari şi cizme de cauciuc de 900 de lei

Ţinuta lui Klaus Iohannis de la Dăbuleni: Jachetă de peste 400 de dolari şi cizme de cauciuc de 900 de lei

Klaus Iohannis a participat, miercuri, în orașul Dăbuleni, județul Dolj, la prima acțiune din cadrul campaniei de împădurire în zona deșertificată din sudul României, care este inițiată de Ministerul Mediului. Ţinuta preşedintelui a făcut senzaţie în mediul online.

Ţinuta lui Klaus Iohannis de la Dăbuleni: Jachetă de peste 400 de dolari şi cizme de cauciuc de 900 de lei
de Iulia Gorgorin    |    25 Mar 2021   •   17:28

Klaus Iohannis a fost prezent ieri în oraşul Dăbuleni, unde a ales să îmbrace o ţinută lejeră, la acţiunea de plantat copaci.

Ţinuta aleasă de şeful statului a atras atenţia curioşilor, astfel că în spaţiul online au apărut comentarii cu produsele vestimentare purtate de Klaus Iohannis.

Jachetă de peste 400 de dolari şi cizme de cauciuc de 900 de lei

Astfel, perechea de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle costă aproximativ 900 de lei, în timp ce geaca Spyder CORDIN Jacket, costă 418 dolari.

Adina Buzatu, designer şi stilist, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde analizat şi comentat ţinuta preşedintelui Iohannis.

''Ţinuta a fost potrivită şi pentru loc şi pentru eveniment şi oricum este potrivită preşedintelui, prin prisma faptului că, e bine ştiut că este o persoană înclinată către sport şi cu siguranţă îşi alege produse vestimentare de genul acesta practice, adică să îi ţină cald. Acesta este cazul pe care domnisa sa o poartă. Sigur, că acum se comentează preţul, dar să ştiţi că pentru un produs de genul acela, nu este o geacă scumpă. Nu este în niciun caz o geacă luxoasă sau ceva de genul. Este o geacă practică şi călduroasă, deci pentru evenimentul respectiv, preşedintele a fost perfect potrivit îmbrăcat. 

Referindu-ne la ţinutele casual, sport mai ales, cu siguranţă este cunoscător, pentru că este genul de persoană care adoptă ţinute sport în viaţa de zi cu zi. Apropo de restul ţinutelor, de multe ori e bine îmbrăcat, de alte ori, se întâmplă să mai şi greşească. Ca evoluţie vestimentară, e una pozitivă. Una peste alta, în general, în apariţiile mai recente, au început să fie frumoase ţinutele. 

Adina Buzatu: ''Ţinuta preşedintelui este mai potrivită decât cea a premierului''

Din punct de vedere funcţional în primul rând şi în general la genul acesta de situaţii, funcţionalitatea este cea care primează. Nu poţi să te îmbraci într-o ţinută casual, potrivită chiar şi într-o zi de vineri la birou într-un astfel de context. Preşedintele a fost mai bine îmbrăcat decât premierul. Probabil că premierul nu s-a îmbrăcat special pentru eveniment, o fi venit de la birou'', a spus Adina Buzatu.

×
Parteneri
Horoscop 2 octombrie 2023. Creativitate şi succes
x close