Antena 3 CNN Actualitate Toate zborurile pentru pacienţii tragediei de la Colectiv au fost AMÂNATE

Toate zborurile pentru pacienţii tragediei de la Colectiv au fost AMÂNATE

Toate zborurile pentru pacienţii tragediei de la Colectiv au fost AMÂNATE
Sursa foto: Foto: VideoNews
08 Noi 2015   •   10:36

Toate zborurile pentru pacienţii care urmează să fie transportaţi în străinătate, pentru îngrijiri medicale, au fost amânate. Reporterul Antena 3, Robert Kiss, explică:


Încă nu se ştie cu exactitate dacă va mai fi efectuat vreun zbor astăzi, de aici, de la baza 90. Este foarte posibil ca cele două zboruri programate pentru astăzi, la ora 10:00, către Marea Britanie şi, respectiv, unul de la ora 12:00, către Budapesta, au fost amânate. 
 
Nu se ştie exact ora la care se vor face aceste decolări. Este foarte posibil ca pacientul care trebuia să ajungă în Marea Britanie să plece abia mai seară, atunci când va veni o aeronavă britanică. 
 
De asemenea, cazul care trebuia să ajungă la Budapesta urmează să fie transferat astăzi, însă nu se ştie cu exactitate ora. Acesta a fost amânat pentru câteva ore, pentru că nu exista încă un plan şi încă nu se ştie cu exactitate dacă pacientul poate fi transferat. 
 
În cursul zilei de ieri s-au făcut mai multe zboruri către ţări din Olanda şi Belgia, 16 pacienţi şi alte două aeronave au plecat spre Austria.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close