Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, acuzat că a încercat să distrugă Casa Regală. Care e reacţia fostului Principe Nicolae

Traian Băsescu, acuzat că a încercat să distrugă Casa Regală. Care e reacţia fostului Principe Nicolae

Traian Băsescu, acuzat că a încercat să distrugă Casa Regală. Care e reacţia fostului Principe Nicolae
20 Oct 2015   •   20:39

Medforth Mills, fostul Principe Nicolae, a oferit, marți, pe pagina sa de socializare, o primă reacție după ce Marilena Rotaru, co-președintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, a făcut publică o convorbire emoționantă cu ASR principesa Margareta despre decizia Regelui Mihai de a-l scoate pe nepotul său din lina de succesiune, scrie dcnews.ro.

Marilena Rotaru susține că decizia Regelui Mihai de a-i retrage lui Nicolae titlul de "Principe al României" şi calificativul de "Alteţă Regală" a fost determinată de faptul că nepotul Majestății Sale fusese "confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte", devenind astfel, fără să-și dea seama de pericol, "arma perfectă cu care putea fi atacată din nou Casa Regală".

Replica fostului Principe Nicolae a fost scurtă, citând pe Facebook, un citat din Talleyrand: "Există ceva mai îngrozitor decât calomnia: adevărul".

×
Subiecte în articol: casa regala principele nicolae
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close