Antena 3 Actualitate Trei ani de închisoare cu suspendare pentru fostul profesor de sport care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă

Trei ani de închisoare cu suspendare pentru fostul profesor de sport care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă

25 Oct 2013   •   19:02
Trei ani de închisoare cu suspendare pentru fostul profesor de sport care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă
Sursa foto: Foto: Antena 1

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală Octavian Vişan a fost condamnat, vineri, definitiv, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru întreţinerea de acte sexuale cu o elevă. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis astfel să-i scadă din pedeapsa aplicată de prima instanţă, relatează Mediafax.

În plus, magistraţii au decis să-i impună lui Vişan să participe la şedinţe de consiliere psihologică şi să înlăture măsura de siguranţă a interzicerii practicării profesiei în cazul său.

Instanţa a mai hotărât să respingă recursul formulat de partea vătămată din dosar, Oana Raluca Racoviţă.

La data de 3 noiembrie 2011, Oana Raluca Racoviţă, pe atunci elevă în clasa XI-a la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o, în timpul unei excursii la Predeal.

Octavian Vişan a fost arestat din 18 noiembrie 2011 până în 6 ianuarie 2012, când Tribunalul Bucureşti i-a admis cererea de liberare sub control judiciar.

El a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă din clasa a XI-a, în mai multe rânduri, şi a demisionat din unitatea de învăţământ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close