x close

Un antrenor de fotbal şi Gheorghe Seculici, în CA al Transelectrica. Ce alte numiri a mai făcut ministrul Bode

de M.Z.    |    20 Mar 2012   •   17:12
Un antrenor de fotbal şi Gheorghe Seculici, în CA al Transelectrica. Ce alte numiri a mai făcut ministrul Bode 418 Foto: Intact Images

Consiliul de Administraţie al Transelectrica are în componenţă un jurnalist, un antrenor de fotbal, un specialist în ştiinţe militare şi pe Gheorghe Seculici, socrul lui Gheorghe Falcă, scrie Cotidianul.

La doar două luni după scandalul iscat de numirea fostului consilier personal al lui Emil Boc la Transelectrica, Adrian Vevera, actualul ministru al Economiei, Lucian Bode, a cerut numirea în consiliul de administraţie a lui Gabriel-Adrian Margin, directorul său de cabinet de la Ministerul Economiei, şi a lui Silviu Mănăstire, consilierul său personal şi fost jurnalist.

Din consiliul de administraţie al Transelectrica mai fac parte Horia Hăhăianu, fostul director general al companiei, demis din această funcţie la cererea prim-ministrului, sau Gheorghe Seculici - finul preşedintelui Traian Băsescu.

Şi fostul consilier al lui Emil Boc, Adrian Victor Vevera, a rămas în consiliul de administraţie al Transelectrica, deşi a demisionat din funcţia de preşedinte după scandalul din ianuarie. Vevera este specialist în ştiinţe militare.

Anul trecut, Transelectrica a înregistrat un profit de 90 de milioane de lei, de aproape zece ori mai mare decât cel înregistrat în 2010.
Citeşte mai multe despre:

Lucian Bode consilieri transelectrica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati