Antena 3 CNN Actualitate Un lider PSD s-a deghizat în Moș Crăciun și a mers la casele mai multor familii. Cum au reacționat oamenii

Un lider PSD s-a deghizat în Moș Crăciun și a mers la casele mai multor familii. Cum au reacționat oamenii

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a jucat rolul de Moş Crăciun pentru o asociaţie caritabilă din Vaslui, împărţind daruri pentru copiii sărmani din judeţul pe care îl conduce. Asociaţia Empatic din Vaslui a iniţiat o campanie umanitară prin care a făcut apel la solidaritatea publică pentru a veni în sprijinul copiilor şi bunicilor nevoiaşi din judeţul Vaslui.

Un lider PSD s-a deghizat în Moș Crăciun și a mers la casele mai multor familii. Cum au reacționat oamenii
Sursa foto: foto: CJ Vaslui
de Gabriel Dano    |    21 Dec 2020   •   17:00

Peste 400 de copii din comunele Dumeşti, Soleşti, Deleni, Bogdăneşti şi Roşieşti au primit darurile oferite în cadrul campaniei umanitare. La sfârşitul săptămânii trecute, cel care a însoţit caravana Empatic pentru a împărţi cadourile copiilor sărmani a fost chiar Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui.

Acesta s-a deplasat în comunele Bogdăneşti şi Roşieşti, însă nu împărţit toate cadourile, lăsând şi primarilor să joace şi rolul de Moş Crăciun cu donaţiile adunate de asociaţia umanitară, scrie Adevărul.  

”Am avut bucuria de a-l avea alături de noi şi pe Moş Crăciun! De data aceasta unul special, reprezentat de preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care ne-a susţinut de altfel în toate acţiunile derulate până acum. Mulţumim acestuia, dar şi tuturor celor fără de care campania noastră nu ar fi avut o asemenea amploare",  a declarat Mihaela Zărnescu, preşedintele Asociaţiei Empatic Vaslui.

Copiii au primit dulciuri şi jucării, dar şi cutii surpriză, cu hăinuţe şi încălţăminte, cu produse de igienă, cărţi şi dulciuri, pregătite cu drag, potrivit vârstei fiecăruia.  Şi nu a fost copil pe care Moşul să îl vadă şi să nu îi ofere câte un cadou.

×
Subiecte în articol: Dumitru Buzatu PSD
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close