Antena 3 CNN Actualitate Un nou scandal șocant în jurul Casei Regale

Un nou scandal șocant în jurul Casei Regale

Un nou scandal șocant în jurul Casei Regale
Sursa foto: Foto: familiaregala.ro
25 Ian 2016   •   16:17

E deja război pe faţă în Casa Regală a României. După ce, weekendul acesta au apărut imagini cu fostul Principe Nicolae reculegându-se în faţa clubului Colectiv, DC News publică un articol bazat pe "informaţii obţinute de la apropiaţi ai Familiei Regale", în care se prezintă „adevărul despre excluderea lui Nicolae din linia de succesiune a Regelui”.

Sex, DNA şi servicii secrete sunt ingredientele poveştii, prin care se încearcă demontarea scenariilor privind izolarea Regelui şi preluarea puterii de către Principele Radu. Dezvăluirile vorbesc despre "comportamentul frivol al Prinţişorului":

Nicolae descoperise farmecul vieţii de noapte din cluburile bucureștene, iar anturajul în care intrase era unul periculos. Politicienii la care se referă dna Rotaru erau tineri şi tinere din familii apropiate lui Traian Băsescu, iar interlopii, personaje din ceea ce presa numeşte mafia Imobiliară.

Simpla asociere cu unii dintre ei ar fi generat un scandal mediatic, darmite implicarea în proiecte concrete a tânărului. Ceea ce-i sperie cu adevărat pe consilierii Casei Regale este că în presă nu transpiră nimic. Ciudat, într-un "orășel" în care totul apare la televizor, a doua zi.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close