Antena 3 CNN Actualitate Un profesor din Sfântu Gheorghe, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră

Un profesor din Sfântu Gheorghe, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră

Un profesor din Sfântu Gheorghe, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de N.B.    |    16 Noi 2011   •   10:33

Un profesor de la Liceul de Artă "Plugor Sandor", din Sfântu Gheorghe, a fost suspendet după ce a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 14 ani, pe numele său fiind depusă o plângere la Poliţie în acest sens, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna a comunicat că o minoră a depus la Poliţia municipală Sfântu Gheorghe o plângere potrivit căreia un adult a întreţinut sexuale cu ea.

Potrivit surselor locale, persoana acuzată este profesor la Liceul de Artă. Şefa Inspectoratului Judeţean Şcolar Covasna a confirmat că este vorba despre un profesor, anunţând că acesta a fost suspendat din activitate.

"Deocamdată profesorul  nu poate fi acuzat de vinovăţie, până nu se elucidează cazul, dar ca prima măsură el a fost suspendat din activitate", a declarat reprezentantul IJS.

Fapta reclamată de părinţi s-a petrecut în urmă cu doi ani, în perioada în care fata avea vârsta de 12 ani, susţin surse din cadrul IPJ Covasna. Părinţii fetei susţin că ar fi aflat despre cele întâmplate după ce i-au citit jurnalul şi imediat au anunţat conducerea liceului şi poliţia.

Cazul de la Sfântu Gheorghe nu este singular în România. Vezi alte cazuri în care profesorii au fost acuzaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu elevii lor.

×
Subiecte în articol: minora eleva sfantu gheorghe Covasna
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close