Antena 3 Actualitate Un tată a patru copii din Mureş, răpus de cancer, a ars în sicriu în timpul priveghiului

Un tată a patru copii din Mureş, răpus de cancer, a ars în sicriu în timpul priveghiului

de Gabriel Dano    |    12 Mai 2021   •   21:25
Un tată a patru copii din Mureş, răpus de cancer, a ars în sicriu în timpul priveghiului

Soartă cumplită pentru un bărbat din Mureș, tată a patru copii. După ce ar fi murit de cancer, trupul bărbatului a fost cuprins de flăcări în camera de priveghi si s-a făcut scrum cu tot cu sicriu.

Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții. Cei care au fost chemați să intervină au fost pompierii de la detașamentul din Târnăveni. Când au ajuns în localitatea Adămuș, locul tragediei, aceștia au găsit o anexă gospodărească în flăcări. Imediat au înțeles și lucrul șocant care tocmai se petrecuse: înăuntru se afla trupul decedatului.

Sicriul s-a făcut scrum, în camera de priveghi

Bărbatul din sicriu murise ieri. Vecinii au povestit că acesta a avut parte de multă suferinţă. A fost plecat o perioadă îndelungată la muncă, în străinătate, unde s-ar fi îmbolnăvit de cancer la plămâni. Bărbatul de 43 de ani a vrut să le ofere o viaţă mai bună celor patru copii ai săi.

Soarta a fost nemiloasă cu el chiar și după moarte. Familia nu a mai apucat să îl înmormânteze pentru că anexa a luat foc de la o lumânare, iar sicriu cu corpul bărbatului s-a făcut scrum.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close