Antena 3 CNN Actualitate Vestea-şoc primită de Cristian Cioacă

Vestea-şoc primită de Cristian Cioacă

Vestea-şoc primită de Cristian Cioacă
19 Iul 2016   •   19:29

Fostul poliţist Cristian Cioacă va sta mai mult după gratii, pentru că magistraţii urmează să contopească cele două pedepse primite, pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu şi cea pentru infracţiuni informatice.

Găsit iniţial vinovat pentru moartea soţiei sale, Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, însă în anul 2014 pedeapsa i-a fost redusă la 15 ani şi 8 luni de închisoare, potrivit cancan.ro.

Între timp el a mai fost condamnat la 4 ani şi 4 luni pentru o altă infracţiune, fraude informatice, el folosind fără a avea dreptul mailurile şi conturile soţiei sale, Elodia Ghinescu, pentru a-şi şterge urmele din dosarul de omor. De curând, fostul poliţist a cerut contopirea celor două pedepse, demers obişnuit al condamnaţilor care speră să obţină pedepse mai blânde, potrivit legilor penale în vigoare.

Cristian Cioacă a primit însă o pedepsă mai mare, respectiv un spor de 3 ani la pedepsa principală, ceea ce însemnă că fostul soţ al Elodiei Ghinescu va executa, în total, 18 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close