Antena 3 CNN Actualitate Vezi declaraţia care a adus eliberarea profesorului de la Jean Monnet, acuzat că a violat o elevă

Vezi declaraţia care a adus eliberarea profesorului de la Jean Monnet, acuzat că a violat o elevă

Vezi declaraţia care a adus eliberarea profesorului de la Jean Monnet, acuzat că a violat o elevă
Sursa foto: Foto: qmagazine.ro
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   20:19

Motivarea magistratului care a decis eliberarea profesorului de la Jean Monnet scoate la iveală detalii şocante. Una dintre prietenele elevei ar fi bătut insistent la uşa camerei în care dascălul se afla cu presupusa victima. Eleva care susţine că a fost violată i-ar fi deschis supărată că este deranjată. Judecătorul consideră că acuzaţia de viol a apărut după ce tânăra a realizat că în şcoală s-a aflat de aventura ei.

Declaraţiile uneia dintre prietenele Oanei, victima de la Jean Monnet, care a mers şi ea în excursie, a înclinat balanţa spre eliberarea dascălului.

"Edificatoare este şi reacţia victimei "salvate" în urma bătăilor insistente la uşă. Astfel, victima s-a îndreptat către salvatoarea sa, a lovit-o cu palma peste paharul de băutură şi i-a mulţumit spunându-i: <>", scrie în motivarea magistraţilor.

După actul sexual, Oana s-a întors în club unde s-a amuzat cu cetăţeni straini. Iar în zilele urmatoare ar fi fost foarte vesela la şcoală.

"Inculpatul a încercat apropierea de natură sexuală şi cu alte eleve ceea ce demonstrează că acesta nu a acţionat instinctual", se arată în motivare.

Magistraţii îl acuză pe profesor de lipsă de deontologie însă susţin că nu a constrâns victima şi nu se justifică arestarea. În funcţie de rezultatul recursului depus de procurori, Dan Octavian Vişan va afla peste două zile dacă va fi eliberat din arest sau nu.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close