Antena 3 CNN Actualitate 15 dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, în stare gravă la Spitalul Floreasca

15 dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, în stare gravă la Spitalul Floreasca

15 dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, în stare gravă la Spitalul Floreasca
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Noi 2015   •   08:09
15 dintre victimele tragediei din clubul Colectiv se află în stare gravă la spitalul de Urgenţă Floreasca. 
 
Patru dintre acestea au suferit arsuri pe 50-70% din suprafaţa corpului şi au fost supuse mai multor intervenţii chirurgicale.  
 
Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv a ajuns la 30 de morţi, după ce, cu toate eforturile medicilor, alţi trei tineri s-au stins pe paturile de spital. 
 
Trei dintre ei, două tinere de 26 şi 31 de ani internate la spitalul Bagdasar, şi o altă victimă de la spitalul de Arşi, au pierdut lupta cu viaţa ieri. 
 
Şi bilanţul răniţilor este uriaş: din cei 140 de răniţi aflaţi în spitalele din Capitală, 90 sunt în stare gravă sau critică. În acest timp, autorităţile continuă ancheta. 
 
Primii martori ai tragediei de la clubul Colectiv au fost audiaţi la Poliţia Capitalei. Două tinere care se aflau în club au dat declaraţii în faţa anchetatorilor, apoi un tânăr rănit în incendiu, însoţit de două femei, cel mai probabil rude. 
 
Şi procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au ridicat mai multe documente de la Primăria Sectorului 4 şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. 
 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv victime colectiv
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close