Antena 3 CNN Actualitate Voicu Pânzar a ieşit din cursa pentru cel mai frumos bărbat din lume (VIDEO)

Voicu Pânzar a ieşit din cursa pentru cel mai frumos bărbat din lume (VIDEO)

Voicu Pânzar a ieşit din cursa pentru cel mai frumos bărbat din lume (VIDEO)
Sursa foto: voicu
27 Mar 2010   •   19:46

Nici cele mai scumpe haine şi nici sfaturile de la mentorul său, Cătălin Botezatu, nu l-au ajutat. Ricky de România, adică Voicu Pânzar, a ieşit din cursa pentru titlul de cel mai frumos bărbat din lume. Nu a ajuns în finala în care luptă acum 15 bărbaţi.

Aventura lui Voicu la Mister World a început cu un filmuleţ de prezentare.

Trebuia să se prezinte Ricky Martin că doar aşa îl ştie o ţară întreagă. Printre emoţii şi cuvinte stâlcite în limba engleză, manechinul lui Botezatu a reuşit să spună că este pasionat de carting, modelling şi cluburi de noapte.

Pe site mai erau precizate câteva lucruri: studiază ştinţe policitice, vrea să lucreze pentru Ministerul mediului şi motto-ul său este " Fă ce e mai bine şi vei fi cel mai bun!" Era însă mai bine dacă povestea cum a ajuns vedetă. Mai întâi a fost şoferul celei mai celebre femei din România, Monica Columbeanu. Apoi a fost remarcat de creatorul de modă Cătălin Botezatu. Şi aşa a ajuns Voicu să prezinte lenjerie intimă în toate cluburile, să urce pe podium la Monte Carlo şi să facă zeci de şedinţe foto. Bineînţeles, nu trebuia să uite nici că a fost implicat într-un scandal cu fosta sa şefă. A făcut un schimb neortodox de sms-uri cu ea, care au scăpat în presă. Şi uite aşa i-a crescut cota şi a zburat spre Coreea să reprezinte bărbaţii români la Mister World.

Cu un trusou de 30 000 de euro, Ricky a plecat singur să-şi încerce norocul. S-a târât prin noroi, s-a luptat cu valurile, ba chiar şi-a arătat talentul culinar. Degeaba! Juriul nu a fost impresionat. Voicu a fost eliminat înainte de etapa finală. Iar acum se pregăteştete să vină acasă unde îl aşteaptă prezentările de modă.



Observator




×
Subiecte în articol: haine barbat podium foto manechin
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close