WikiLeaks oferă 20.000 de dolari recompensă pentru orice scurgeri de documente ale administraţiei Obama

de A.M.P    |    05 Ian 2017   •   19:24
WikiLeaks oferă 20.000 de dolari recompensă pentru orice scurgeri de documente ale administraţiei Obama Foto: Agerpres/AP

WikiLeaks a promis o recompensă pentru orice scurgere de informaţii de la Casa Albă înainte de plecarea preşedintelui american Barack Obama, scrie adevarul.ro.

"Aviz administratorilor informatici: nu lăsaţi Casa Albă să distrugă din nou istoria SUA! Copiaţi (documentele) acum şi trimiteţi-le la WikiLeaks când doriţi!", a anunţat pe Twitter organizaţia specializată în dezvăluiri de documente secrete. "Oferim o recompensă de 20.000 de dolari pentru orice informaţii care vor permite arestarea sau punerea la index a oricărui agent al administraţiei Obama care a distrus dosare importante", a adăugat site-ul.

Julian Assange a acordat un interviu postului de televiziune american Fox de la Ambasada Ecuadorului la Londra, unde s-a refugiat din iunie 2012.

El a refuzat din nou să dezvăluie sursa care a oferit WikiLeaks documente subtilizate în e-mail-urile lui John Podesta, şeful de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton. Aceste dezvăluiri au arătat că trei discursuri ale fostului secretar de stat au fost remunerate de banca Goldman Sachs, evidenţiindu-se astfel legăturile sale cu Wall Street-ul.

 

Parteneri
x close