Antena 3 Actualitate Zeci de mii de oameni la Revelionul din Piaţa Constituţiei. Foc impresionant de artificii

Zeci de mii de oameni la Revelionul din Piaţa Constituţiei. Foc impresionant de artificii

de S.T.    |    01 Ian 2020   •   18:19
Zeci de mii de oameni la Revelionul din Piaţa Constituţiei. Foc impresionant de artificii
Sursa foto: Foto: Agerpres

Peste 90.000 de persoane au participat la spectacolul de Revelion organizat de Primăria Municipiului Bucureşti în Piaţa Constituţiei.

Evenimentul „Revelion 2020. Disco Night Fever” a adus hiturile din anii '80-'90 şi începutul anilor 2000.

Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la Bucureşti a fost concertul O-Zone. Cei trei artişti din Republica Moldova s-au reunit special la Bucureşti pentru grandioasa petrecere dintre ani. Mulţimea din Piaţa Constituţiei a cântat şi a dansat pe ritmurile atât de cunoscute ale pieselor "Dragostea din tei", " De ce plâng chitarele".

Cei prezenţi la "Revelion 2020. Disco Night Fever" au dansat, au scandat şi au cântat în cor cu artistul german Haddway, deţinător al unor discuri de platină şi de aur, arată organizatorii. Solistul Snap! din perioada de glorie a trupei germane, rapperul american Turbo B. a electrizat atmosfera cu ritmurile eurodance ce au spart topurile mondiale în anii '90.

Una dintre cele mai aşteptate prezenţe la "Revelion 2020. Disco Night Fever" a fost şi cea a formaţiei Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă. Fabrice Morvan a urcat pe scena de la Bucureşti alături de John Davis.

La Revelion 2020, a participat şi trupa Andre, formată din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu. Cei de la 3rei Sud Est au combinat, spre deliciul publicului, single-urile nou lansate în 2019 cu hituri de acum 30 de ani. Buna dispoziţie în Piaţa Constituţiei a fost asigurată şi de Horia Brenciu alături de HB Orchestra, iar baladele trupei Holograf şi ritmurile energice ale melodiilor trupei Vunk au transformat seara de Revelion într-una memorabilă.Atmosfera spectaculoasă de la Revelionul din Piaţa Constituţiei a fost susţinută şi de piesele şi vocea lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro), dar şi de ritmurile şi versurile romantice de neuitat ale melodiilor lui Ovidiu Komorniyk (din concertul Ovidiu Komornyik & OK Band).

La miezul nopţii, bucureştenii prezenţi la "Revelion 2020. Disco Night Fever" au întâmpinat Noul An cu un spectacol impresionant de artificii care a luminat cerul Capitalei timp de 15 minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close