Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Adevărul ascuns în spatele accidentului în care un polițist a lovit mortal o fetiță. Lidia Fecioru: "Căutați pe unul câtă școală are"

Adevărul ascuns în spatele accidentului în care un polițist a lovit mortal o fetiță. Lidia Fecioru: "Căutați pe unul câtă școală are"

În emisiunea Adevăruri ascunse, bionergoterapeuta Lidia Fecioru a analizat accidentul tragic din Capitală produs de un poliţist în urma căruia o fată de 11 ani a murit.

Adevărul ascuns în spatele accidentului în care un polițist a lovit mortal o fetiță. Lidia Fecioru: "Căutați pe unul câtă școală are"
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Ian 2022   •   20:00

Eu o să mai iau întâi de faptul că a fost angajat din rândurile civililor cu două luni de zile cursuri la școala de la Câmpina. În două luni ce crezi că poate să învețe?

Pe timpuri eu știu că polițiștii făceau cursuri de perfecționare o dată pe an sau maxim la doi ani de zile de gâfâiau câte trei patru luni. Plecau, îi duceau în misiuni. Acum, de 30 de ani nu s-a mai făcut nimic.

Să verificați voi câtă pregătire ca și cursuri sunt la conducerea Ministerului de Interne a și la IGPR. Căutați pe unul câtă școală are?

Voi credeți că se mai naște vreun Cătălin Chivu? Sunt neinformați! Eu merg pe stradă și să apropie mașină de poliție care se oprește și îmi spune:

- Doamnă eu că cunosc de undeva.

Eu, draguță, le spun că de la Antena 3. La care el zice:

- Nu, nu de pe TikTok!

Cum vrei să fie cultură de pe TikTok? Nu pot pune pe toată lumea din Poliţia Română sunt şi oameni minunați, dar el nu are o scuză. Carnetul său din Marea Britanie trebuia schimbat instantaneu. Eu dacă avem acea viteză mi se a carnetul pe trei luni.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru accident Capitală politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close